Co-Chairs: Doug Hanel, MD and De Yamaura, MOTR/L, CHT

Navigating Traumatic Hand and Wrist Injuries

	Introduction Distal Radius Fractures	10 minutes	Doug Hanel, MD
8:10-8:30 E	Distal Radius Fractures		200g Harrer, 1110
	Distal Radios Fractores	20 minutes	Doug Hanel, MD
8:30-8:50 C	Carpal Instability	20 minutes	Jerry Huang, MD
8:50-9:10 E	Distal Radioulnar Joint Instability	20 minutes	Nicholas Iannuzzi, MD
9:10-9:40 N	Navigating Therapy Following Wrist Fractures	30 minutes	De Yamaura, OT/CHT
9:40-10:00	Q & A For Wrist Injuries	20 minutes	All Faculty & Speakers
10:00-10:10 E	Break	10 minutes	Break
10:10-10:30 N	Metacarpal and Phalangeal Fractures	20 minutes	Erin Miller, MD
10:30-10:50 F	PIP Fracture - Dislocations	20 mintes	Stephen Kennedy, MD
10:50-11:10 T	Thumb Metacarpal Base Fractures	20 minutes	John Heineman, MD
11:10-11:40 N	Navigating Therapy Following Hand Fractures	30 minutes	Jennifer Erickson, OT/CHT
11:40-12:10	Cadaveric Demonstration - Wrist and Hand Fractures	30 minutes	Hand Fellows
12:10-12:50 L	Lunch Break	40 minutes	Lunch
12:50-1:20 N	Management of Mangled Extremities: Damage Control	30 minutes	Fraser Leversedge, MD
1:20-1:40 N	Management of Tendon Injuries in the Mangled Extremity	20 minutes	Jeffrey Friedrich, MD
1:40-2:00 N	Management of Nerve Injuries: Repair, Reconstruction vs Transfer	20 minutes	Fraser Leversedge, MD
2:00-2:30 N	Navigating Therapy for Nerve and Tendon Injuries in the Forearm	30 minutes	Carol Recor, OT/CHT
2:30-2:50	Q &A for Mangled Extremities	20 minutes	All Faculty
2:50-3:00 E	Break	10 minutes	Break
3:00-3:30	Cadaver Demonstration - Nerve Anatomy and Flaps	30 minutes	Hand Fellows
3:30-3:55 N	Management of Soft Tissue Defects: Skin Graft, Local Flap vs Free Flap	25 minutes	Nicholas Vedder, MD
3:55-4:30 N	Navigating Therapy for Mangled Extemities	35 minutes	Clyde Johnson, PT/CHT
4:30-4:50 C	Q & A for All Faculty	20 minutes	All Faculty